Kuka olen ja mikä on vauva- ja lapsiperheiden pop up?

Moikka! Olen Nicole Finell, herkästi innostuva ja kekseliäs sisällöntuottaja Tuplamatkalla-instagram tililtä. Somen ulkopuolella olen monen muun asian ohella äiti sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, mitä työtä olenkin tehnyt viimeiset 10 vuotta. Nyt edessä on alan vaihto kohti sosiaalisen median markkinointia, mutta kasvatusteemat ja etenkin jokaisen oikeus psyykkisesti turvalliseen lapsuuteen pysyy sydämessäni tiukasti. Näitä aiheita tuon aktiivisesti esille instagramissa ja samoista intohimoista syntyi idea pop upiin.

Minun toteuttamat sisällöt pop upissa koostuvat kahdesta osasta; Satuhetkistä ja avoimesta olkkarista. Kummatkin ovat ilmaisia osallistujille, mutta satuhetket vaatii ennakko-ilmoittautumisen rajallisen osallistujamäärän vuoksi.

Vauva- ja lapsiperheiden pop up on osa Ping Helsingin ja Torikortteleiden #Tilanvaltaajat-projektia, jossa etsitään uusia tapoja elävöittää kaupunkikeskustaa. Minä ja  Onnenkuplia-Podcastin Paula Jurvanen olemme lokakuun tilanvaltaajat, Paulan toteuttamat sisällöt löydät Onnenkuplia nettisivuilta. Saamme liiketilaan käyttöömme näkyvyyttä vastaan.

Heräsikö kysyttävää? 
Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani? 
Ota yhteyttä!

Tuplamatkalla instassa: