Vko 42 Ihan pöhkö satukirja

Kaupallisessa yhteistyössä Kumma-kustannuksen kanssa.

"Mitä tapahtuu, kun mielikuvituksen päästää täysin valloilleen?
Pöhkössä satumaailmassa kaikki on mahdollista! Siellä lokit tanssivat sambaa pingviinivaarin kanssa, kissat lentävät pyörällä avaruuteen ja kahvikupin kokoinen joutsen pistäytyy Saturnuksen sekatavarakaupassa. Kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä, että tällainen ylenpalttinen pöhköily on hyvästä. Pöhkömaassa asustaa nimittäin äärimmäisen salainen Satujen tuhoamiskomitea, joka tekee kaikkensa, että hölmöt sadut saataisiin hävitettyä. Mahtavatko komitealaiset onnistua tehtävässään?"

Tällä viikolla satuhetkillä saa pöhköillä ihan luvan kanssa! Kirjan suositusikä on 5+ ja tämä satuhetki sopiikin erityisen hyvin syyslomaa viettäville pikkukoululaisille. Tuttuun tapaan satuhetkille osallistutaan yhdessä oman aikuisen kanssa, myös pikkusisarukset on lämpimästi tervetulleita mukaan. Sadun kesto on n.15min, sadun jälkeen on mahdollisuus tutustua yhdessä kirjan sisältämiin tehtäviin ja leikkeihin.

Ilmoittaudu satuhetkeen tästä.

Ihan pöhkö satukirjan on kirjoittanut ja kuvittanut luokanopettaja Petra Raivonen. Kirja syntyi Petran toiveesta lisätä maailmaan hassuttelua, kursailematonta naurua sekä innostaa lapsia ja aikuisia käyttämään mielikuvitustaan.  

Ihan pöhkö satukirja instagramissa